Vi er din support

SEM-IT

Billig IT-support for private – på den nye måde

SEM-IT er en virksomhed der har specialiseret sig i at levere support til private med deres IT Problemer. Vi har et højt service niveau og daglig support til mere end 1200 brugere. Vores fokus er billig IT-support og computer hjælp til private. Vi omgiver os i vores hverdag med computere, tablets og telefoner og andet elektronisk udstyr. Men når IT’en driller og ikke vil, som man selv vil, er det altid noget så irriterende. SEM-IT tilbyder professionel hjælp til private og har mange års erfaring med IT support.

Vi oplever ofte, at private reelt ikke havde noget sted at henvende sig med deres IT-problemer. Det resulterede i store frustrationer for dem. Derfor valgte vi at gøre noget ved sagen. 

Eksisterende supportløsninger er udviklet til virksomheder, med høje timepriser og ingen garanti for at din betaling fører til en løsning. Det vil vi gerne lave om på, så private kan få hjælp af en kvalificeret IT-support.

 

Hos SEM-IT har vi én vision:

  • Vi løser privatpersoners IT-problemer på en billig og gennemskuelig facon.

Derfor har vi udviklet et helt nyt koncept for IT-support, der tager udgangspunkt i private og deres behov:

  • IT-supporten skal være billig
  • Prisen skal være gennemskuelig
  • Supporten skal være let tilgængelig og åben når du har brug for det
  • Det skal være trygt at benytte

SEM-IT kan løse dit IT-problem via Personlig fremmøde, telefon eller fjernstyring (remote-desktop). Erfaringen viser at de fleste IT-problemer kan løses på denne måde.

Ingen opgaver er for store eller for små, SEM-IT går altid efter den bedste løsning, der matcher kundens behov, og vi forstår, hvor vigtigt det er for kunden at få løst problemet, og at tingene bare virker. 

 

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit computer-, smartphone- eller tabletproblem, både nu og i fremtiden.